Heli häädettiin viidentenä, Jussi uutena taloon - päivitetty 30.09.2007, 23:48

Viidentenä paikastaan Big Brother -talosta joutui luopumaan Heli. Kauaa talossa ei jouduttu pärjäämään kymmenellä asukkaalla, sillä taloon saatiin jälleen täydennystä yhden asukkaan verran.

Helistä tuli siis viides häädetty ja samalla hänestä tuli suurimmalla erolla häädetty asukas tämän vuoden Big Brotherissa. Heli hävisi Kadille peräti 66 prosenttiyksikön erolla, kun Kadi jäi lopputilanteessa 33 prosenttiyksikköä plussalle ja Heli 33 prosenttiyksikköä miinukselle.

Vähäsanaisesta Helistä Vappu ei saanut juuri mitään irti häätöhaastattelussa. Tirskahtelujen välissä orimattilalainen vastasi yleensä parilla sanalla tai käytännössä jätti vastaamatta yhteenkään mielenkiintoiseen kysymykseen. Voitaneen sanoa, että Heli oli Suomen BB-historian tylsin asukas niin talossa kuin häätöhaastattelussa.

Joko taloon saatiin äijä?

BB-taloon saatiin uutta säpinää, kun taloon pian Helin häädön jälkeen saatiin uusi, 18. asukas. Hän on 27-vuotias Jussi Kaustisilta. Hän on ammatiltaan portsari ja ulkonäöltään Jussi vaikutti äijältä, jota monet katsojat ja muutamat naisasukkaatkin ovat toivoneet neitimäisten miesasukkaiden (poislukien Jarkko) lisäksi taloon.

Mielenkiintoinen piirre Jussissa oli Vapun esittelyn perusteella, että hän inhoaa naismaisia miehiä ja miesmäisiä naisia. Etenkin talon miesmateriaalin tietäen, voi olla tilanteita tiedossa. Talon ainoaksi äijäksi jo julistautunut Jarkko oli mietteliään näköinen Jussin astuttua taloon ja heidän välilleen voi kehkeytyä "valtataistelu".

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Heli häädettiin viidentenä!
Näistä Heli muistetaan
Heli Vappu Pimiän haastattelussa
Jussi tuli taloon

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.