Kotiviini pullotukseen

Asukkaiden syyskuussa alulle panema kotiviinin valmistus eteni eilisen ja tämän päivän aikana seuraavaan vaiheeseen. Asukkaiden olisi tarkoitus saada viini pullotettua lauantain aikana.

Kolme viikkoa sitten asukkaat saivat BB:ltä kotiviinitarvikkeet, jolla heidän piti valmistaa ohjeiden mukaista punaviiniä. Asukkaat toimivat ohjeiden mukaisesti ja saivat viinin käymään asianmukaisesti käymisastiaan.

Eilen perjantaina BB:ltä tuli lisäohjeita kotiviiniin liittyen. Asukkaiden piti lisätä viiniin kirkastusainetta sekä sekoittaa viiniä käymisastiassa. Tänään viiniprojekti jatkui pullotuksella sekä etikettien piirtämisellä.

BB antoi ohjeistuksen, ettei viiniä saanut tänään juoda, maistamista lukuun ottamatta. Maistamisen sai tehdä vain yksi asukas. Lisäksi asukkaat saivat tehdä omatekoiset etiketit pulloihin, johon jokaisen asukkaan oli osallistuttava tähän. Kun viini on pullotettu ja etiketit ovat valmiit, pullot pitää viedä varastohuoneeseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.