Julkkiskaunotar BB-taloon - päivitetty 07.10.2007, 22:44

Molemmat iltapäivälehdet ovat eilisen ja tämän päivän aikana uutisoineet, että Big Brother -taloon olisi tulossa uusi asukas. Huhut pitivät paikkansa, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan kyseessa ollut mikään "tavis".

Lauantaina julkaistiin Ilta-Sanomien verkkosivuilla ja tänään Iltalehden verkkosivuilla käytännössä sama uutinen. Niissä uutisoitiin Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan ja Iltalehden saamien tietojen mukaan, että taloon olisi tulossa julkkiskaunotar. Tämä tarkoittaa sitä, että taloon muuttaisi kaunis julkisuuden henkilö, joka olisi nainen.

Huhut pitivät paikkansa, sillä uutena asukkaana taloon muutti Martina Aitolehti. Ilmeisesti Martinan olisi tarkoitus sotkea pakkaa talon sisällä ja kenties sekoittaa Timon pää uudella naisella. Martina astui taloon Talk Show -lähetyksen lopussa ja hänet on valittu taloon normaalissa casting-prosessissa. Kaikesta päätellen hän on BB-talon täysivaltainen asukas ja hän voi voittaa 50 000 euroa.

Oma henkilökohtainen toiveeni on, että tämä on idiottimainen käänne, minkä voi keksiä. Tämän kauden BB on ollut tähän asti suurehko pettymys, eikä tämä käännä kurssia parempaan suuntaan. Luulen kuitenkin, että Martinan visiitti käy lyhyeksi ja äänestäjät häätävät hänet heti tilaisuuden tullen. Uusilla asukkailla on koskemattomuus nimeämisissä ensimmäisellä viikolla, mutta toisella viikollaan Martina voidaan jo nimetä.

Lue Martinan haastattelu ennen taloon astumista BB-nettisivuilta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.