Lamput pois, hygieniatuotteet takaisin

Toisen viikkotehtävän lisätehtävää varten BB-talossa olleet lamput poistettiin torstaina aamupäivällä, joten lisätehtävä on siis päättynyt. Iltapäivästä asukkaat saivat puolestaan takaisin tiistaina menettämänsä hygieniatuotteet.

Lisätehtävä saatiin päätökseen kahden valvotun yön jälkeen, vaikkei jälkimmäisenä yönä valot välkkyneetkään. Todennäköisesti välkkymisen loppuminen johtui siitä, että Einari ja Tiina olivat kerran epäonnistuneet punaisen valon sammutuksessa määräajassa keskiviikkona. Vielä ei ole selvillä, mikä vaikutus heidän virheellään on itse viikkotehtävän suoritukseen.

Asukkaat ovat torstain aikana harjoitelleet ahkerasti. Keskiviikkona sähköistettu esterata oli palautettu ennalleen ja osumista esteisiin ilmoitettiin jälleen summerilla. Viikkotehtävän suoritus ei ole vielä alkanut, mutta silti asukkaat ovat jo innokkaasti suunnitelleet kioskireissua varmana onnistumisestaan. Asukkaat panostivat viikkotehtävään 99 vedonlyöntiprosentilla.

Hygieniatuotteet palautettiin

Subtv:n alkuviikon katsojaäänestyksessä katsojat päättivät Käytä valtaasi -äänestyksessä viedä asukkailta kaikki hygieniatuotteet. Katsojaäänestyksen tulos paljastettiin tiistain BB Extra -lähetyksessä ja pistettiin täytäntöön samaisessa lähetyksessä. BB:n ilmoitus tuotti asukkaille lievän paniikin, kun silloin käsiraudoin toisiinsa kytketyt asukkaat hakivat hygieniatarvikkeitaan ja aikaa oli vain viisi minuuttia.

Hygieniatarvikkeet palautettiin asukkaille torstaina iltapäivällä. He ottivat ne tyytyväisinä vastaansa ja välittömästi useimmat asukkaat alkoivat pestä hampaitansa. Suihkuun ei tiettävästi yksikään mennyt, koska lämmintä vettä ei ollut tarjolla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.