Viikkotehtävä onnistui, lisätehtävä ei - päivitetty 06.09.2007, 20:32

Toisen BB-viikkotehtävän suoritus alkoi iltapäivän kääntyessä pikkuhiljaa iltaan. Big Brother toimitti asukkaille ohjeet, kuinka esterata piti suorittaa.

Kaikkien asukkaiden paitsi Tiinan piti suorittaa rata kertaalleen. Virheitä, eli osumia radan esteisiin sai asukkaille tulla maksimissaan 19 kappaletta. Virhe tarkoitti sitä, kun merkkisummeri pärähtäisi soimaan.

Aki aloitti viikkotehtävän, eikä se mennyt ihan putkeen, sillä hänen kohdalleen sattui kuusi virhettä. Tämän jälkeen virheettä radan suorittivat Sauli, Timo, Einari, Satu ja Piia. Maxine selvisi radasta kolmella ja Kadi yhdellä virheellä. Kun viimeisenä vuorossa ollut Jarkko lähti tekemään suoritustaan, oli hänellä varaa tehdä yhdeksän virhettä. Radan suoritettuaan, ei asukkaille jäänyt yhtään virhemarginaalia, sillä Jarkolle tuli juuri ne yhdeksän osumaa, mutta asukkaat pääsivät tehtävän läpi virherajan sisällä.

Viimeisen suorituksen jälkeen asukkaat käskettiin ulos, jossa innokkaasti suunniteltiin kioskireissua onnistuneen viikkotehtävän tuomilla rahoilla. Asukkaiden onneksi BB arvioi tehtävän onnistuneeksi varsinaisen viikkotehtävän osalta. Viikkotehtävän lisätehtävä ei sen sijaan onnistunut.

Lisätehtävässä asukkaat epäonnistuivat lamppujen sammuttamisessa, sillä kerran punaisen lampun sammuttaminen venyi minuuttiin ja 40 sekuntiin. Tällöin vahtivuorossa olivat Einari ja Tiina, jotka olivat juuri sillä hetkellä Tiinan valokuvien lumoissa. He sammuttivat valon, mutta auttamattomasti myöhässä. Lisätehtävän epäonnistumisesta asukkaat menettivät viikkobudjetista 20 %.

Normaalisti asukkaiden viikkobudjetti olisi ollut onnistuneen viikkotehtävän jälkeen 350,24 €, mutta lisätehtävän epäonnistuttua viikkobudjetti on 280,19 €. Ilmeisesti pienentyneestä budjetista johtuen asukkaat jättivät alkuperäisestä ostoslistasta pois alkoholin ja ostaa kioskilta vain tupakkaa, karkkia ja ruokaa. Alkoholi jätettiin pois kioskissa olleesta tarjouksesta huolimatta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.