Loput kuusi taloon sisään

Kuusi ensimmäistä asukasta oli jo BB-talossa, mutta vielä puolet porukasta puuttui. Viimeiseen kuusikkoon kuuluivat Henri, Satu, Jarkko, KadiEinari ja Piia.

Seitsemäs asukas, joka astui ovesta taloon oli Henri Turusta  ja pian hänen jälkeensä taloon asteli Satu Jyväskylästä. Toisiinsa tutustuminen jatkui talossaolijoiden kesken, kunnes Jarkko Seinäjoelta liittyi seuraan.

Kolmanneksi viimeisenä asukkaana tuli Kadi Helsingistä ja toiseksi viimeisenä Einari Espoosta. Viimeisenä asukkaana taloon tuli videorekryn kautta valittu asukas. Hän oli Piia Raumalta.

Nyt ovat kaikki asukkaat - ainakin tällä erää - asettuneet taloksi Isoveljen huomaan kolmannella Big Brother -kaudella. Toivottavasti mielenkiintoiset kolme kuukautta ovat edessä!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.