Pihalla uusi sauna ja kasvihuone

Ensimmäinen ilta Big Brother -talolla sujui varsin leppoisissa ja iloisisssa merkeissä. Asukkaat olivat saaneet ruokaa ja juomaa ja viinin kaatumisepisodia lukuun ottamatta ilta on mennyt ongelmitta.

Big Brother ei ollut päästänyt asukkaita ulos koko aina, minä he ovat talossa olleet. Lopulta puolen yön jälkeen asukkaat päästettiin piinasta ja verho avautui. Asukkaat siirtyivät todella innokkaasti pihalle ja tupakoijat sytyttivät BB-talon ensimmäiset savukkeensa.

Ensimmäinen yllätys pihalla oli täysin uudet sauna ja palju. Sauna on nykyään erillinen puinen rakennus pihan laidassa. Palju oli saanut uuden kivetyksen ja se oli muutenkin uusittu. Näiden lisäksi BB-talon pihalta löytyy myös kasvihuone, joka liittyy BB:n tämän vuotiseen ekoteemaan. Kasvihuone on käytössä ensimmäistä kertaa Suomen Big Brotherissa.

Asukkaiden elämä jatkui pihalla tasaisen puheensorinan ja ilonpidon merkeissä. Merkkiäkään ei ollut nähtävissä siitä, että kukaan olisi vielä hieman yhden jälkeen menossa nukkumaan. Juhlinnan ohessa asukkaille toimitettiin heidän tavaransa varastohuoneeseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.