Maria oli ensimmäinen häädetty

Big Brotherin ensimmäisenä häätöiltana häädetyksi joutui Maria. Nainen hävisi häätöäänestyksessä vastaehdokkaanaan olleelle Einarille.

Äänestysprosentteja ei kerrottu Subtv:n suorassa Talk Show -lähetyksessä, mutta äänestysgrafiikan mukaan Marian häviö oli selkeä. Hänen palkkinsa tippui selkeästi miinukselle plus-miinus -äänestyksessä, kun Einarin palkki jäi niukasti plussalle.

Maria oli tyytyväinen äänestyksen lopputuloksesta, sillä hän oli haluavansa jo pari päivää pois talosta joko äänestyksen kautta tai vapaaehtoisesti. Maria ei selvästikään ollut kotiutunut BB-talon olosuhteisiin ja sen hän myös myönsi. Lisäksi asukkaat eivät olleet sellaisia, joihin hän oli omassa elämässään tottunut.

Einari oli tietysti helpottunut jäädessään taloon. Kanssa-asukkaista etenkin Tiina oli tyytyväinen, että Einari jäi taloon Marian sijaan.

Tiina pyysi raskaustestin

Sunnuntaina talossa koettiin yllättävä tilanne, kun Tiina pyysi raskaustestiä Big Brotherilta päiväkirjahuoneessa. Tiinalla oli oman kertomansa mukaan kuukautiset myöhässä ja hän epäili olevansa raskaana. BB lupasi toimittaa Tiinalle raskaustestin tällä viikolla.

Suoran lähetyksen päätyttyä Tiina kertoi Einarille myöhästyneistä kuukautisista, jolloin Einari rupesi heti pohtimaan raskauden mahdollisuutta. Tiina ei kuitenkaan osannut sanoa mitään, vaan totesi, että "kaikki on mahdollista". Hetkeä myöhemmin hän ajatteli kuitenkin, että hänen kuukautisensa ovat alkamassa, koska hänen vatsansa oli hieman kipeä.

Lue lisää Subin sivuilta:
Näistä Maria muistetaan
Maria Vappu Pimiän haastattelussa
Tiina pyysi raskaustestiä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.