Viikkotehtävä: Esterata

BB-talon asukkaat saivat toisen viikon aluksi uuden viikkotehtävän. Heidän tehtävänään on selvittää esterata, joka on rakennettu talon olohuoneeseen.

Asukkaat eivät saa osua radalla oleviin naruihin ja renkaisiin. Jos osuma tulee, tulee äänimerkki, jonka saa sammutettua nappia painamalla. Tehtävää saa harjoitella aina torstaihin saakka, jolloin on viikkotehtävän suoritus BB:n määräämänä ajankohtana. Harjoittelu on sallittua vain silloin, kun BB antaa siihen luvan.

Vielä ei ole tiedossa, kuinka monen on suoritettava rata torstaina tai kuinka monta suoritusta yleensä vaaditaan. Asukkaiden mahdolliset hölmöilyt saattavat vaikuttaa viikkotehtävän suoritukseen, kuten viime vuonna trapetsitehtävässä. Viime vuonna asukkaat joutuivat rangaistuksena tekemään lisäsuorituksia trapetsin ylityksessä mikrofonien kastelusta bileiltana. BB tiedottaa viikkotehtävän suorittamisesta tarkemmin torstaina.

Asukkaat panostivat tehtävään 99:n vedonlyöntiprosentilla. Asetetusta prosentista oli erimielisyyttä, sillä osa olisi halunnut matalemman prosentin, mutta enemmistön päätöksellä päädyttiin 99:ään.

Kaikkien muiden pitää osallistua viikkotehtävään paitsi Tiinan. Big Brother on kieltänyt Tiinan osallistumisen terveydellisistä syistä. Tiina ilmoitti sunnuntaina BB:lle epäilevänsä olevansa raskaana. Tiina pyysi BB:ltä lupaa tehdä raskaustestin, mutta ei ole vielä sitä saanut. BB lupasi toimittaa testin tällä viikolla.

Katso viikkotehtävän ohjeet BB:n sivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.