Netti-tv myyntiin viikkoa ennen kauden alkua

Big Brotherin Netti-tv:n 24/7-palvelusta on tullut uutta tietoa. Netti-tv:n asiakaspalvelun mukaan 24/7-palvelu Netti-tv:lle tulee myyntiin noin viikkoa ennen kolmannen kauden alkua.

Toisen kauden virheistä on ilmeisesti otettu opiksi, sillä viime vuonna Netti-tv tuli myyntiin vain hetkeä ennen kauden alkua, joka johti siihen, että palvelu ruuhkaantui ja kaikki eivät ehtineet kauden alkuun ajoissa mukaan. Viikkoa ennen kauden alkua oleva myynti kuuluu Netti-tv:n kampanjaan, jossa 24/7:n saa alennettuun hintaan koko kaudeksi. Luultavasti kauden alettua myös lyhempiä katselujaksoja voi ostaa.

Tulevan kauden hinnoista ei ole vielä virallista tietoa, mutta esimerkiksi viime kaudella Netti-tv maksoi n. 30 euroa kaudelta. Hintaan sisältyivät myös klipit. Asiakaspalvelusta luvattiin pian lisätietoja Netti-tv:stä Subtv:n Big Brother -nettisivuille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.