Big Brotherin aloituspäivä varmistumassa

Suomen Big Brotherin kolmannen kauden aloituspäivä on vihdoin ja viimein varmistumassa. BB:n nettisivuilla tiedotetaan kickoff-kilpailusta, jossa kerrotaan kickoffin järjestämispäiväksi tiistai 28. elokuuta. Subtv:llä kickoff nähdään näillä näkymin nauhoitettuna aikaisempien kausien tapaan keskiviikkona 29. elokuuta klo 21.00.

Ennen kolmannen kauden alkua Subtv:llä nähdään kooste Big Brother 2007 -hakuprosessista, jossa asukkaita BB-taloon haettiin mm. avoimella castingillä viidessä eri kaupungissa. Kyseessä on ohjelma Big Brother 2007: Asukkaaksi taloon?, joka nähdään Subtv:llä sunnuntaina 26. elokuuta klo 19.00. Ohjelma uusitaan Subilla maanantaina 27. elokuuta klo 19.00.

Varsinaiset BB-ohjelmat pääsevät käyntiin keskiviikkona 29. elokuuta klo 21.00 nauhoitetulla lähetyksellä kickoffista, joka kestää 1,5 tuntia. Asukkaat astuvat taloon jo vuorokautta aikaisemmin ja tätä voi seurata suorana Subtv:n 24/7-palvelusta kaapelista tai netistä.

Subtv:n nettisivuilta voi voittaa liput katsomaan kickoffia paikan päälle Espoon Kivenlahden BB-studiolle. Halukkaat voivat lähettää videon vitsistä tai sketsistä Subin Subject-palveluun. Katsotuimmat videot voittavat liput kickoffiin kahdelle. Lisäohjeita Subjectin sivuilla.

Kickoffin jälkeen BB:n koosteita nähdään torstaista 30. elokuuta alkaen ma-la klo 22.00-23.00 ja Talk Show sunnuntaisin klo 21.00-22.30. BB Extra käynnistyy torstaina 30. elokuuta klo 19.00 ja ohjelma nähdään ma-pe klo 19.00-19.30. Talk Show't juontaa Vappu Pimiä ja Extrat Janne Kataja. Big Brother kestää kolmannellakin kaudella oletettavasti noin kolme kuukautta, eli kausi päättyy marras-joulukuun vaihteessa.

Lähteet:
Subtv:n BB-nettisivut
Subtv:n viikon 34 ohjelmakartta (Spotti)
Subtv:n viikon 35 ohjelmakartta (Spotti)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.