Piia sai salaisen tehtävän

Viikkotehtävä jatkui aurinkoisessa säässä BB-talossa. Asukkaiden pitää elää torstaihin asti talon pihalla alkeellisissa oloissa. BB on pistänyt tiistain aikana kapuloita asukkaiden rattaisiin.

Ensimmäiset "miinat" tapahtuivat, kun BB kuulutti kylpyhuoneessa olevan kuumaa vettä. Pian tämän jälkeen tuli uusi kuulutus, jossa kerrottiin varastohuoneen olevan auki. Kumpaankaan kuulutukseen asukkaat eivät reagoineet, mutta BB:n viikkotehtävän häiritsemisyritykset eivät jääneet näihin.

BB korotti panoksia, kun Piia kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. BB antoi salaisen tehtävän, jossa Piian pitäisi houkutella yksi asukas kanssaan sisälle. Tehtävä ei kuitenkaan tässä tapauksessa epäonnistu, sillä, jos Piia onnistuu salaisessa tehtävässään, tehtävä onnistuu ja vielä siten, että asukkaat saavat 50 %:n lisäyksen viikkobudjettiinsa.

Piia ei saa paljastaa tehtävää tai koko viikkotehtävä epäonnistuu. Se on pidettävä salassa viikkotehtävän tuloksen julkistamiseen saakka. Jos Piia ei onnistu salaisessa tehtävässä, mutta ei paljasta sitä, viikkotehtävä ilmeisesti onnistuu, mutta normaalilla viikkobudjetilla (jos kukaan ei luovuta omaehtoisesti).

Salaisen tehtävän kohteekseen Piia on valinnut Maxinen, jonka hän yrittää saada kaverikseen taloon sisälle. Piia saa aloittaa Maxinen ympäri puhumisen vasta nukkumaanmenon aikaan ja hänellä on aikaa saada hänet taloon torstaihin mennessä ennen viikkotehtävän päättymistä. Piia on ilmeisesti aloittanut juonen kehittelyn jo nyt valittamalla muille asukkaille jotain vaivaa.

Onnistuuko Piia salaisessa tehtävässä, selviää lähiaikoina. Ennen tätä selviää jo se, mikä on tämänviikkoisen Käytä valtaasi -äänestyksen tulos. Yhtenä vaihtoehtona oleva rankkasade vaikuttaisi varmasti dramaattisesti asukkaiden viikkotehtävän suorittamisintoon. Äänestyksen tulos selviää tänään BB Extra -lähetyksessä klo 19.00 alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.