Viikkotehtävä: Pelastakaa ympäristömme

Tämän vuoden Big Brotherin yhtenä teemana on ekologisuus. Se näkyy erityisesti tämän viikon viikkotehtävässä, jossa asukkaiden tehtävänä on pelastaa ympäristö esimerkillään.

Asukkaiden on asuttava torstaihin saakka pihalla alkeellisissa olosuhteissa ilman mukavuuksia. Asukkaat nukkuvat esimerkiksi makuupusseissa, käyvät ulkovessassa ja heille on toimitettu pihalle heidän tarvitsemansa ravinnon. Asukkaiden ei tarvitse käydä missään vaiheessa talon sisällä, sillä jopa päiväkirjahuone on rakennettu pihalle.

Halutessaan tehtävän voi luovuttaa, mutta jos liian moni luovuttaa, tehtävä epäonnistuu. Tehtävän voi luovuttaa soittamalla kerran terassilla olevaa kongia, jonka jälkeen asukas pääsee taloon sisälle nauttimaan sen mukavuuksista.

Suurin osa asukkaista otti tehtävän positiivisin mielin ja tehtävä ainakin alkoi rauhallisesti. Eniten tehtävästä valitti Maxine, joka ei todellakaan ollut innostunut tehtävästä. Uusi asukas Heli oli ensimmäisen illan tapaan hiljainen, joten hänen asenteestaan ei ole juuri tietoa. Asukkaat asettivat vedonlyöntiprosentikseen 99.

Katso tehtävän ohjeet BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.