Rangaistus ja lisätehtävä

Tiistaipäivä jatkui BB-talossa viikkotehtävän harjoittelun merkeissä. Harjoittelun lomaan Big Brother antoi rangaistuksen sääntöjen rikkomisesta ja lisätehtävän viikkotehtävään.

Rangaistukseen olivat syyllisiä Kadi ja Tiina, jotka jäivät kiinni juonittelusta. Kadi ja Tiina juttelivat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kahdestaan sängyssään nimeämisistä. He puhuivat siihen tyyliin, että he tiesivät kenelle antavat nimeämispisteitä tämän viikon nimeämisissä.

Kadi totesi Tiinalle mm. sitä, että hän tietää, kenelle hän aikoo antaa kaksi nimeämispistettä, muttei sanonut nimeä. Tiina puolestaan totesi, että hänkin tietää toisen, jonka nimeää, muttei toista.

Big Brother antoi rangaistuksen, jossa kärsijöiksi joutuivat kaikki asukkaat. Rangaistuksena asukkaiden piti kytkeytyä kiinni toisiinsa käsiraudoilla. Asukkaat ovat kahdessa ketjussa, jossa toisessa neljä asukasta on kytkeytynyt Tiinan kanssa samaan ketjuun ja toisessa viisi asukasta Kadin kanssa samaan ketjuun. Rangaistus jatkuu toistaiseksi.

Lisätehtäväksi lampunsammutus

Pian rangaistuksen langettamisen jälkeen asukkaat saivat lisätehtävän viikkotehtävään. Taloon oli tuotu kolme värillistä lamppua, jotka sijaitsivat tyttöjen makuuhuoneessa, olohuoneessa ja pihalla. BB sytyttelee valoja aika ajoin ja asukkailla on kymmenen sekuntia aikaa mennä sammuttamaan se.

Lisätehtävä on onnistunut, jos he onnistuvat sammuttamaan lamput säädetyssä ajassa ja se päättyy BB:n ilmoituksesta. Käsirautoihin kytkeytyminen lisää tehtävän haastetta merkittävästi, kun ketjussa olevien on pystyttävä menemään yhdessä kymmenessä sekunnissa sammuttamaan lamppu.

Katso viikkotehtävän ja lisätehtävän ohjeet BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.