Asukkaat pääsivät käsiraudoista

Kadin ja Tiinan juonittelun johdosta rangaistusta kärsineet asukkaat pääsivät irti käsiraudoista noin yhden aikaan viime yönä. Rangaistus tuli suoritettua, mutta päivällä saatu lisätehtävä jatkuu yhä.

Asukkaat olivat helpottuneita vapaudestaan liikkua itsenäisesti ja tehdä eri asioita. Luonnollisesti Kadi ja Tiina olivat pahoillaan muiden puolesta, etenkin Tiina otti asian raskaasti.

Vaikka ilta oli kääntynyt yöksi, asukkaat olivat yhä hereillä, koska heille oli annettu lisätehtäväksi sammuttaa taloon asetettuja värivaloja. Hetken "palloiltuaan" osa asukkaista meni kuitenkin nukkumaan, kun he sopivat keskenään valojen vahtivuoroista.

Ilmeisesti yön aikana saatiin kaikki valot hoidettua, mutta aamulla tuli ongelmia. Ensinnäkin pihalla ollut valo oli vaikea vahdittava kirkkaan auringonpaisteen takia, jolloin oli vaikea sanoa, oliko se päällä vai ei. Toinen ongelma syntyi tyttöjen makuuhuoneen punaisen valon kanssa, kun Einari ja Tiina eivät huomanneet sen syttyneen ja se paloi noin minuutin verran.

Vielä ei ole vaikutusta, onko tuotta Einarin ja Tiinan virheellä jonkinlaista vaikutusta viikkotehtävän suoritukseen. On mahdollista, että tuollainen virhe aiheuttaa yhden lisäsuorituksen esteradalle torstaina. Lopulliset päätökset tekee kuitenkin BB, jotka selviävät siis torstaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.