Riidat sovittiin aamulla

Aamun valjetessa asukkaat heräilivät rauhallisesti. Riita oli kaikkien mielessä, mutta nyt siihen suhtauduttiin kiihkottomasti. Yön pääpukarit saivat ainakin näennäisesti riidan sovittua.

Ensin riitansa saivat sovittua Kadi ja Timo ja sitten Kadi ja Aki. Tulevaisuus näyttää, jäivätkö yölliset tapahtumat taustalle kytemään odottamaan leimahtamistaan. Tapahtumilla voi olla myös merkittäviä vaikutuksia ensi viikon nimeämisiin.

Big Brother ei ole päättänyt, tuleeko viime yön Akin uhkaavasta käytöksestä jotain rangaistusta. MTV3:n Viihdeuutisten mukaan BB:n tuottaja Mikko Räisänen kertoi, että tuotantoryhmä tutkii tapahtumat ja tekee sitten päätökset. Tällaisissa tapauksissa ei ole ohjelman kannalta mitään järkeä hätäillä, totesi Räisänen MTV3:lle.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.