Henri häädettiin neljäntenä - päivitetty 23.09.2007, 22:54

Neljäntenä sunnuntaina Big Brother -talosta joutui poistumaan Henri. Kolmatta kertaa häätöäänestyksessä ollut turkulainen joutui taipumaan ensimmäistä kertaa häätöuhan alla olleelle Helille.

Tämän viikon häätöäänestys oli edellisviikon tapaan hyvin kiihkeä, sillä tilanne vaihteli useasti Talk Show -lähetyksen aikana. Loppujen lopuksi Henri vaipui miinuksen puolelle 18 %-yksikköä, kun Heli jäi miinukselle vain 12 %-yksikköä. Henri sai enemmän plussia, mutta sai myös enemmän miinuksia.

Henri otti äänestystuloksen rauhallisesti, ei ainakaan näyttänyt selkeästi pettymystään. Henrin kompastuskiveksi muodostui hänen pomotteleva ja itsekeskeinen persoonansa. Heli oli onnessaan jatkoajastaan BB-talossa, mutta aika näyttää kestääkö se viikkoa pidempään.

Henrin lähdön jälkeen talossa nähtiin mullistus, kun taloon asteli uusia asukkaita.

Uusia asukkaita asteli taloon

Lue lisää Subin sivuilta:
Henri häädettiin neljäntenä
Näistä Henri muistetaan
Henri Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.