Salainen tehtävä edistyy, onnistuuko Piia?

Big Brother antoi Piialle tiistaina iltapäivällä salaisen lisätehtävän, jossa hänen piti houkutella jollain verukkeella toinen asukas hänen lisäkseen luovuttamaan viikkotehtävä. Illan kääntyessä yöksi Piia sai sairastumiskertomuksensa varjolla Maxinen luovuttamaan viikkotehtävän ja kaksikko siirtyi takaisin taloon.

Piia esitti illan aikana muka sairastuneensa ja hän valitti kuumetta ja pääkipua. Kaikki asukkaat vakuuttelivat Piialle, että olisi parempi, että hän siirtyisi taloon sisälle, ettei sairastuisi pahemmin. Piia vastusti ajatusta yksin taloon siirtymisestä, vaan vaati kaveria mukaan. Loppujen lopuksi monien keskustelujen jälkeen, Maxine lähti Piian kanssa talon sisätiloihin.

Maxine oli hyvä valinta toiseksi luovuttajaksi, sillä Maxine ei ollut kovinkaan innostunut viikkotehtävästä. Hän valitti useasti olosuhteita, jossa piti olla torstaihin asti ulkona. Tilannetta ei yhtään helpottanut pihalle iskenyt rankkasade, joka kasteli mm. Maxinen molemmat takit.

Vaikka Piia saikin Maxinen houkuteltua taloon, salainen tehtävä ei ole ohi. Piia ei saa kertoa tehtävästä muille mitään tai muuten koko viikkotehtävä epäonnistuu. Eli toisin sanoen, koko viikkotehtävä on kiinni siitä, etteivät asukkaat pääse jyvälle Piian tehtävästä, eikä enää kovin moni luovuta viikkotehtävää. BB on ilmoittanut, että liian moni luovuttaja aiheutta viikkotehtävän epäonnistumisen, mutta ei ole tiedossa, kuinka monta luovuttajaa Piian ja Maxinen lisäksi tähän tarvittaisiin.

Lue myös:
Piia sai salaisen tehtävän
Viikkotehtävä: Pelastakaa ympäristömme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.