Kiroilukielto voimaan

BB-talossa astui voimaan kiroilukielto keskiviikkona. Kiroilukielto annettiin Helille salaisena tehtävänä, eli hän ei saanut paljastaa sitä muille.

Muut asukkaat, jotka olivat pihalla, arvasivat sen nopeasti ja he pyrkivät olemaan kiroilematta. Myös sisällä olevat Maxine ja Piia päättelivät muiden puheesta, että taloon on tullut kiroilukielto. Siitä tosin Piia ja Maxine eivät olleet tietoisia, kuten myös muutkaan, koskiko kielto Piiaa ja Maxinea.

Vaikka asukkaat yrittivät olla kiroilematta, he eivät siinä täydellisesti onnistuneet. Aina välillä kirosana lipsahti, etenkin julkkispelin tohinassa. Ilmeisesti rangaistuksena kiroilusta asukkaat menettivät yhden vesikanistereistaan. Iltapäivään mennessä asukkaat olivat menettäneet jo kaksi kanisteria ja nyt niitä on jäljellä kolme tai neljä.

Asukkaiden on elettävä pihalla alkeellisissa oloissa viikkotehtävän ohjeiden mukaisesti torstaihin saakka, ellei kukaan luovuta. Piia ja Maxine luovuttivat tiistai-iltana, kun Piia sai salaisessa tehtävässään houkuteltua Maxinen kanssaan sisälle. Piian ja Maxinen vuoksi viikkotehtävä ei ole siis epäonnistumassa - ainakaan vielä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.