Tiina on raskaana - päivitetty 05.09.2007, 16:23

Kuukautisten poisjäämisen vuoksi raskauttaan epäillyt Tiina on päästetty epätietoisuudesta. Tiina suoritti keskiviikkona BB-talossa raskaustestin, joka vahvisti, että Tiina on raskaana.

Raskaustesti järjestettiin aamupäivästä, mutta Tiina ei saanut siitä heti kertoa muille asukkaille. Hieman puolen päivän jälkeen Tiina kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle järjestettiin mahdollisuus kertoa asia kihlatulleen. Tämän jälkeen hän sai kertoa muille asukkailleen asiasta ja Tiinan raskaus vahvistettiin myös BB:n nettisivuilla.

Ensimmäiseksi Tiina kertoi raskaudestaan Kadille, jossa Tiina totesi, että raskaus sinänsä oli toivottu, mutta talon takia se on huono juttu. Tiina kertoi Kadille myös, että jos hän olisi tiennyt olevansa raskaana ennen taloon tuloa, hän ei olisi lähtenyt BB:hen. Tiina totesi myös, että on vaikea sanoa, miten raskaus vaikuttaa hänen talossa oloonsa pelin kannalta. Tiinan raskaus on hänen ensimmäisensä.

BB:n komennettua asukkaat pihalle, Tiina kertoi asiasta myös muille asukkaille. Asukkaat ottivat asian mukavasti vastaan ja Tiina sai pienet aplodit ja onnittelut asuinkumppaneiltaan. Tiinan mukaan raskaus on aivan alussa. Tarkempia yksityiskohtia Tiina ei uskaltanut raskaudestaan kertoa rangaistusten pelossa ja tietysti myös kihlattunsa kannalta.

Tuottaja: Tiinan ei tarvitse poistua talosta

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen totesi maanantaina MTV3:n Viihdeuutisille, ettei raskaus ole este Tiinan talossa oloon. Räisänen toisti saman asian keskiviikkona Iltalehden haastattelussa. MTV3:lle Räisänen kertoi maanantaina, että Tiinan raskaus tuli tuotantoryhmälle yllätyksenä, mutta keskiviikkona Iltalehden haastattelussa hän kertoi, että tällaiseen tilanteeseen yleensä on tuotannossa varauduttu.

Räisäsen mukaan tuotanto pyrkii, ettei Tiinan tarvitse poistua talosta raskauden vuoksi. Hänelle järjestetään talossa oloaikana lääkärin tapaaminen ja psykologin palvelut ovat myös käytettävissä. Räisänen korostaa Iltalehdelle, että Tiinan henkinen terveydenhuolto on tärkeässä roolissa, koska Tiinalla ei ole mahdollisuutta tavata BB:n aikana läheisiään, esimerkiksi lapsen tulevaa isää. Vaikka raskaus ei ole este talossa ololle, voi se aiheuttaa esimerkiksi rajoituksia viikkotehtävien suoritukseen, kuten tällä viikolla. Tiinaa ei siis olla poistamassa talosta tuotannon puolesta, mutta hän voi poistua vapaaehtoisesti, jos niin haluaa.

Tiinan tupakointi on herättänyt esimerkiksi keskustelupalstoilla paheksuntaa, mutta Räisänen sanoo Iltalehden haastattelussa tupakoinnin olevan Tiinan oma asia. Räisänen luottaa aikuisen ihmisen harkintakykyyn asian suhteen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.