Timo häädettiin kahdeksantena, talo järkyttyi - päivitetty 22.10.2007, 10:02

Kahdeksannen viikon häätöäänestyksen tulos aiheutti poikkeuksellisen suuren tunnereaktion. Ennätystasaisessa äänestyksessä BB-talon joutui tällä viikolla jättämään Timo.

Todella tasaisessa häätöäänestyksessä Timo hävisi vastaehdokkaalleen Kadille vain prosenttiyksikön erolla siten, että Kadi jäi kokonaistilanteessa 10,5 % plussalle ja Timo 9,5 % plussalle. Asukkaat saivat kuulla häätöuhan alla olevat vasta Talk Show -lähetyksessä vain noin puoli tuntia ennen tuloksen julkistamista.

Tuloksen julkistus aiheutti vahvan reaktion asukkaissa. Kadi oli hämmästynyt kuullessaan äänestystuloksen. Kaikki muut asukkaat olivat itkun partaalla tuloksen kuultuaan, esimerkiksi Tiina alkoi itkeä heti tuloksen kuultuaan. Osa asukkaista pidätteli itkuaan siihen saakka, kunnes Timo poistui talosta. Esimerkiksi Piia puhkesi kyyneliin vain sekunteja Timon poistumisen jälkeen. Pojista myös Sauli ja Niko taisivat tirauttaa muutaman kyyneleen, kun taas Jarkko pysyi kovana, vaikka kasvot olivat todella vakavana.

Järkytys on kuvaava sana kuvaamaan ilmapiiriä talossa häädön jälkeen. Ajoittain talossa oli jopa aavemaisen hiljainen ja vaisu tunnelma. Tulosta pidettiin yllätyksenä, sillä monet veikkaisivat ennen tulosten julkistamista Kadin putoamista. Vaikka muut olivat järkyttyneitä tuloksesta, Kadi sanoi suoraan, ettei aio näytellä surullista, sillä hän oli tyytyväinen tuloksesta.

Asukkaat saivat häädön jälkeen Big Brotherilta kuohujuomaa. Jarkon johdolla asukkaat päättivät nostaa maljan Timolle, joka oli hetki sitten poistunut talosta. Maljojen kilistyksen yhteydessä asukkaat alkoivat keskustella Timosta ja hänen elostaan talossa. Keskustelun voi tiivistää muutamaan Suvin sanomaan sanaan: "Yksi perheenjäsen lähti talosta".

Talon ulkopuolella Timo joutui Vappu Pimiän tentattavaksi, jossa häneltä tiedusteltiin mm. talon naisseikkailuistaan. Hieman nolona Timo vastaili Vapun kysymyksiin mm. siitä, minkä arvosanan hän antaisi talon tytöille. Talossa ollessaan Timo oli arvioinut Sadun seiskan naiseksi ja nyt Satu oli Talk Show -yleisössä, joka sai Timon hetkeksi piiloutumaan haastattelupöydän taakse.

Timoa harmitti äänestyksen tulos, koska se oli niin täpärä. Hän olisi halunnut takaisin taloon, mutta se ei ole enää mahdollista. Timon Big Brother -urakka päättyi siis tähän.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Timo häädettiin kahdeksantena!
Näistä Timo muistetaan
Timo Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.