Viikkotehtävä: Heikoilla hangilla - päivitetty 22.10.2007, 15:19

Akin japanilaisissa teemabileissä sanoma lohkaisu Kadille, "Sä oot heikoilla hangilla" päätyi lopulta viikkotehtävän nimeksi. Heikoilla hangilla -nimisessä kahdeksannen viikon viikkotehtävässä asukkaiden tehtävänä on hiihtää 150 km tai enemmän torstaihin mennessä.

BB-talon pihalle on toimitettu runsaasti lunta, josta asukkaiden on rakennettava rata hiihtämistä varten merkkiviivojen ulkopuolelle. Asukkaat ovat saaneet BB:ltä varusteeksi sukset, sauvat, saappaat, taisteluvyön, kypärän ja lumipuvun. Varusteet ovat armeijakamaa, joten ainakin miehet tietävät, mitä on tulossa.

Kaikkia varusteita on neljät kappaleet, mutta radalla saa hiihtää vain yksi asukas kerrallaan. Radalle on merkitty maaliportti, jonka ali ei saa mennä kuin viikkotehtävää suoritettaessa, eli hiihtäen. Rataa on hiihdettävä myötäpäivään. Hiihto on suoritettava täysissä varusteissa, väärässä tai vajaassa varustuksessa hiihdettyjä kierroksia ei lasketa.

Ennen tehtävän alkua asukkaat saivat yhteisen rangaistuksen BB:ltä tuotannosta puhumisesta, joka vaikuttaa viikkotehtävään. Rangaistukseksi yksi asukas ei saa osallistua viikkotehtävään, kunnes toisin sanotaan. Tämä asukas on Niko, joka ei saa osallistua millään tavalla viikkotehtävään, rataa rakentamalla tai hiihtämällä.

Pääosin tunnelmat viikkotehtävän saamisesta olivat positiiviset. Ainoastaan Tiina rupesi valittamaan tehtävästä, kuten on tehnyt muutamasta muustakin viikkotehtävästä. Eniten asukkaita pohditutti se, kuinka pitkä radasta tulee ja se, että kerrotaanko heille hiihtämänsä matkan tilannetietoja tehtävän aikana.

Lue tehtävän ohjeet virallisilta BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.