Viides viikkotehtävä onnistui

Torstaina iltapäivällä asukkaille koitti totuuden hetki, kun Big Brother julkisti viikkotehtävän tuloksen. Asukkaiden onneksi he saivat kuulla, että viikkotehtävä oli onnistunut.

Kaikki huonekalut saatiin rakennettua hyvissä ajoin ennen viikkotehtävän päättymistä. Ainoastaan sängyistä jäivät jalat rakentamatta, mutta se ei vaikuttanut viikkotehtävään läpimenoon. Asukkaat tekivät jopa puisen pyykkitelineen ja puiset vaatelaatikot itselleen (vain kehikot ilman pohjaa), jotka olivat BB:lle varmaan viikkotehtävän onnistumiseen vaikuttava tekijä.

Vedonlyöntiprosentilla 99 asukkaat saivat viikkobudjetikseen 382,08 €, jolla se saavat ostettua kioskilta runsaasti ruokaa ja herkkuja. Luultavasti asukkaat ostavat alkoholia, jos kioskilla on siihen tarjouksia.

Asukkaat ei vielä tiedä tulevasta elokuvaillasta. Iltaan liittyy myös yllätysvieras ja todennäköisesti myös alkoholia BB:n tarjoamana.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.