Ganes ensi-iltaan BB-talossa! - päivitetty 27.09.2007, 17:16

Kotimainen elokuva Ganes saa ensi-iltansa elokuvateattereissa huomenna perjantaina, mutta BB-talon asukkaat pääsevät näkemään elokuvan jo tänään, kun elokuva saa ensiesityksensä BB-talossa. Elokuvan jälkeen taloon on luvassa myös yllätysvierailu.

Subtv:n BB-nettisivuilla todetaan, että "Rockin legendat valtaavat tänään Big Brother -talon. Remu Aaltosen elämään perustuva Ganes-elokuva näytetään talossa tänä iltana ensimmäistä kertaa julkisesti". Elokuvan tähdet heittävät myös keikan BB-talossa pian elokuvan jälkeen.

Jokaisella Suomen BB-kaudella talossa on nähty yllätysvieras. Ensimmäisellä kaudella talossa kävivät 51 koodia ja Laura Bono, viime kaudella yllätysvierailun suoritti Technicolor. Viime kaudella talossa nähtiin myös Borat-elokuvan maailmanensi-ilta ja siihen perään yhdeksi huikeimmista Suomen BB:n bileistä, eli Borat-illan.

Mitä BB-talossa tänään tapahtuu, sitä voi seurata 24/7- ja 12/7-palveluista sekä Subtv:n BB-nettisivuilla osoitteessa www.bigbrother.fi. Myös Ganesin tähtien haastattelut on luettavissa BB:n nettisivuilla illan keikan jälkeen.

Lähde:
Ganes maailmanensi-illassa BB-talossa! (viralliset BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.