Viikkotehtävä: Sporttiviikko - päivitetty 01.10.2007, 15:29

Uudessa viikkotehtävässä asukkaat joutuvat kuntoilemaan. Asukkaiden on pystyttävä pudottamaan painoaan ja noudattamaan terveitä elämäntapoja viikkotehtävän onnistumiseksi.

BB-taloon on tuotu erilaisia kuntoiluvälineitä, kuten kuntopyöriä ja Gymstickejä. Asukkaiden tehtävänä on pudottaa torstaihin mennessä yhteispainostaan 10 kiloa. Kaikki asukkaat punnitaan vähintään kerran päivässä päiväkirjahuoneessa joka päivä viikkotehtävän ajan. Tehtävän onnistumisen osaltaan ratkaisee myös terveiden elämäntapojen noudattaminen ja asukkaiden asenne tehtävään.

Asukkaat panostivat 99 %:n panoksella viikkobudjetistaan. He olivat luottavaisina tehtävän onnistumisesta ja pitivät noin kilon painonpudotusta asukasta kohden helppona. Tehtävä ei todennäköisesti ole niin helppo, miltä se ensin näyttää. BB voi keksiä joitakin häiritseviä asioita vaikeuttamaan viikkotehtävää. Esimerkiksi Käytä valtaasi -äänestyksessä on yhtenä vaihtoehtona erotiikkajuhlat, jotka luultavasti aiheuttavat hetkellisen stopin kuntoiluun ja painonpudotukseen.

Jokaisen paino otettiin ylös viikkotehtävän aluksi. Asukkaiden yhteispaino oli tiistaina alkuiltapäivästä 784,4 kg, eli torstaihin mennessä asukkaiden olisi saavutettava korkeintaan 774,4 kg:n yhteispaino. Painonpudotuksen etenemistä voi seurata Big Brotherin virallisilta nettisivuilta.

Viikkotehtävän ohjeet ja painonpudotuksen seuranta Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.