Yllätysnimeämiset sunnuntaina - päivitetty 15.10.2007, 12:05

BB-talon asukkaat joutuivat nimeämään hieman yllättäen sunnuntaina heti Jussin häädön jälkeen. Tämänkertaisissa nimeämisissä ei kellään ole koskemattomuutta.

Hädin tuskin asukkaat olivat toipuneet suoran lähetyksen stressistä, kun BB alkoi kutsua asukkaita päiväkirjahuoneeseen nimeämään. Ensimmäisenä nimeämään lähti viimeisimmästä häädöstä selvinnyt Kadi. Tultuaan nimeämästä, hän vetäytyi sänkyyn makaamaan hetkeksi selvästi yllättyneen oloisena.

Yksi toisensa jälkeen nimeävät tuttuun tyyliin kaksi asukasta, jotka eniten haluavat häätää BB-talosta. Perinteisesti asukkaille on tiedotettu häätöuhan alla olevat seuraavana päivänä nimeämisistä, mutta välttämättä tällä kertaa ei näin käy, sillä BB:n nettisivuilla kerrotaan, että asukkaille on luvassa rutiinien rikkomista alkavalla viikolla. Nimeämisten sijoittaminen sunnuntaille on yksi näistä.

Katsojat saavat tietää nimeämisten tulokset maanantaina Big Brother -päälähetyksessä, jossa nähdään nimeämisperustelut ja nimetyt asukkaat. Maanantaina selviää 24/7-palvelussa myös viikkotehtävä, joka on ainakin BB Extran juontajan Janne Katajan mukaan erittäin mielenkiintoinen.

Katso Big Brother tänään klo 22.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.