Martina pohtii luovuttamista

Toissa sunnuntaina BB-taloon Suomen Big Brotherin ensimmäisenä julkkisasukkaana tullut Martina pohtii kisan luovuttamista. Martina on kärsinyt maanantaina pahasta koti-ikävästä ja on kertonut muille asukkaille ilmoittaneensa BB:lle halustaan luovuttaa.

Martinan uusi viikko alkoi itkeskellen. Hän kertoi kärsivänsä koti-ikävästä, johon varmasti pääsyynä oli se, että hänen aviomiehensä syntymäpäivä on lähiaikoina. Martina kertoi ilmoittaneensa BB:lle halustaan luovuttaa, mutta ei ole varmaa, onko BB saanut Martinan pään kääntymään.

Martina kävi aamupäivästä pariin otteeseen päiväkirjahuoneessa, joista jälkimmäisen istunnon jälkeen hän meni vessaan itkemään. Itkunsa itkettyään, Martina siirtyi sohvalle makaamaan alakuloisena, mutta ei viihtynyt siinä pitkään, vaan hän meni omaan sänkyynsä nukkumaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Martina pohtii luovuttavansa. Jo viime viikon tiistaina Martina uhkasi luovuttavansa vain reilun vuorokauden talossaolon jälkeen. Martina oli itkenyt päiväkirjahuoneessa ja kertonut halustaan lähteä ja sitä, ettei pitänyt puolistakaan talon asukkaista. Päivän mittaan Martinan mieli kuitenkin muuttui ja hän perui luovutusilmoituksensa. Tämänkin jälkeen Martina on useaan otteeseen halustaan lähteä talosta pois heti, kun hänet on asetettu äänestykseen.

Luultavasti Martina lähtee talosta joka tapauksessa tämän viikon jälkeen. Todennäköisesti hänet on asetettu yhdeksi nimetyksi sunnuntain nimeämisissä. Eikä tarvitse olla mikään ruudinkeksijä arvaakseen, että hän häviäisi häätöäänestyksessä mitä suuremmalla todennäköisyydellä kelle tahansa muulle asukkaalle. Sunnuntaisten nimeämisten tuloksia ei ole kerrottu vielä asukkaille, mutta tv-katsojille ne kerrotaan tämän illan BB-päälähetyksessä klo 22.

Mikäli Martina luovuttaa ja hän on häätöäänestyksessä, luonnollisesti hänen tilalleen nousee toinen asukas häätöuhan alle. Jos (ja kun) Martina kerää suurimmat nimeämispistemäärät, tulevat häätöäänestykseen ainakin toiseksi ja kolmanneksi eniten nimeämispisteitä keränneet asukkaat.

Big Brotherin sääntöjen mukaan asukkaalla on mahdollisuus luovuttaa ilmoittamalla siitä päiväkirjahuoneessa. Hänen on perusteltava syynsä, ennen kuin Big Brother voi hyväksyä luovutuksen. Kun asukas on antanut perustelunsa BB:lle, alkaa hänellä 24 tunnin harkinta-aika, jonka jälkeen asukkaalta kysytään uudelleen, haluaako hän luovuttaa. Mikäli vastaus on myöntävä, asukkaan on poistuttava BB-talosta kahden tunnin sisällä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.