Anna, Cheryll ja Tuuli häätöäänestykseen - päivitetty 05.11.2008, 23:15

Kymmenenteen häätöäänestykseen nimetyt asukkaat julkistettiin keskiviikkona. Tällä viikolla häätöäänestyksessä on kolme asukasta, Anna, Cheryll ja Tuuli. Tuulille häätöäänestys tuntui olevan kova paikka.

Tämän viikon nimeämiset suoritettiin vasta tiistaina illalla. Nimeämisissä olivat mukana vain joitakin kymmeniä minuutteja talossa olleet uudet asukkaat, Alex ja Jarmo, joita sai myös nimetä, jos talossa jo olleet asukkaat sen tajusivat.

Suurin osa talossa ennestään olleista ei ollut tajunnut nimetä uusia. Keskiviikon BB-päälähetyksestä selvisi, että ainoastaan Tuuli oli tajunnut kysyä asiasta BB:ltä ja, kun hän oli saanut luvan nimetä uusia, hän antoi yhden nimeämispisteen Jarmolle. Tuuli oli jo antamassa yhtä pistettä Cheryllille, mutta vaihtoi sen saatuaan BB:ltä myöntävän vastauksen.

Kun oli nimeämistulosten kuulemisen aika, kaiuttimista kuului Annan, Cheryllin ja Tuulin nimet, joista raskaimmin asian otti Tuuli. Anna ja Cheryll olivat mitä ilmeisimmin henkisesti valmistautuneet äänestyksessä oloon.

Sen sijaan Tuuli ei pystynyt pidättelemään kyyneleitään nimeämistulokset kuultuaan tuloksen ja hän meni kylpyhuoneeseen itkemään. Tero ja Anna tulivat naista lohduttamaan. Sekä Anna että Tuuli olivat huolissaan, että juuri he ovat Cherylliä vastaan häätöäänestyksessä ja pitivät mahdollisuuksiaan huonoina selvitä sunnuntaista. Myöhemmin makuuhuoneessa Tuuli epäili puukkojen lentävän ulkomaailmassa ja hän epäili joitakin asukkaita selkäänpuukotuksesta (nimeämispisteitä annettaessa), joka selviäisi aikanaan. Jopa Tero joutui epäiltyjen listoille.

Cheryll otti häätöuhan alla olemisen näennäisen rennosti, vaikka voivotteli hänen olevansa jo seitsemännessä äänestyksessa, koska seitsemän on Cheryllin epäonnen luku. Todellisuudessa tämä on vasta Cheryllin kuudes häätöäänestys, sillä alkuperäiset asukkaat luulivat olleensa ensimmäisellä viikolla kaikki häätöäänestyksessä, vaikka silloin ei ollut äänestystä ollenkaan valehäädön vuoksi.

Nimeämisistä kuiville selvinneet yrittivät parhaansa mukaan myötäelää häätöuhan alle joutuneiden kanssa. Viime viikolla äänestyksessä ollut Johan toivoi, ettei Anna ja Tuuli pilaisi koko viikkoaan äänestysuutisten takia, koska muuten loppuviikosta tulee vaikea.

BB-kauden 11. häädetty selviää ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nimeäpisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.