BB-taloon vielä yksi asukas!

Big Brotherin nettisivujen mukaan tänään torstaina BB-taloon astelee vielä yksi asukas. Uusi asukas on blondi nainen, joka tulee taloon suorassa BB Extrassa.

Talon asukkaat eivät osaa aavistaa, että taloon tulee vielä uusi asukas. Tiistaina taloon tulleiden miesten jälkeen kaikki olevat varmoja, että tällä kaudella nähdyt asukkaat ovat tässä. He ovat kuitenkin väärässä.

Torstain suorassa BB Extra -lähetyksessä taloon tulee blondi nainen, joka lienee ainakin Johanin mieleen, koska hän on jäänyt talon naismarkkinoilla viime aikoina taka-alalle. Mielenkiintoista on nähdä, miten naiset reagoivat uuteen tulokkaaseen, etenkin Tuuli. Tuulin reaktio on mielenkiintoista nähdä, sillä nainen on häätöuhan alla ja hän on stressannut paljon suhteestaan Teroon.

Katso BB Extra tänään klo 19.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.