Arvoitus, bileet ja laserammuntaa

BB-agenttien koulutus jatkui tiistaina ja keskiviikkona monipuolisten tehtävien parissa. Agentit saivat koulutusta niin arvoituksen parissa ja ammunnassa ja rentoutusta juhlien muodossa.

Tiistai-iltana uusien asukkaiden tultua taloon viikkotehtävä jatkui normaaliin malliin. Uudet asukkaat pääsivät tehtävään kiinni, kun BB antoi arvoituksen ratkaistavaksi. Kirjainliuskojen perusteella asukkaiden piti selvittää viesti, joka vei heitä lähemmäksi ratkaisua, jossa etsittiin taloon kuulumatonta esinettä.

Kun arvoituksen idea selvisi, ratkesi myös lause mitä haettiin. Arvoituksen ratkaisu oli "Esineen löytämiseen johtavat ratkaisevat vihjeet paljastuvat huomenna!" Ratkaisun pääarkkitehteina olivat Anna ja Anniina.

Kellon lähestyessä puolta yötä, oli juhlien aika. Asukkaiden oli järjestettävä korkeatasoiset juhlat uusille agenttikokelaille, Alexille ja Jarmolle. BB tarjosi kuohujuomaa, pikkunaposteltavaa ja hienot vaatteet miehille ja naisille. Illan täydensi James Bond -elokuvista tuttu musiikki.

Taloon kuulumattonman esineen etsintään päästiin keskiviikkona. Asukkaille annettiin useita vihjeitä ympäri taloa, joiden perusteella asukkaiden piti löytää BB:n piilottama esine. Vihjeet löytyivät kohtuullisen helposti ja lopulta keittiön laatikostoon oli piilotettu miniläppäri. Arvoitus oli tällä erää ratkaistu, lisää vihjeitä on tulossa myöhemmin.

Iltapäivän tunteina asukkaille tarjottiin kunnon aktiviteettia, kun he pääsivät ampumaan laseraseilla tehtäväalueella. Aluksi asukkaille järjestettiin aseen toiminnan esittely ulkopuolisten toimesta, jonka jälkeen he pääsivät itse harjoittelemaan aseen käyttöä.

Varsinaisessa tehtävässä asukkaat jakautuivat ensin kahteen joukkueeseen, joista voittajajoukkue jatkoi taistelua vastakkain pareittain. Lopulta tehtäväalueelle jäi vain Anna ja Alex, jotka ratkaisivat tehtävän voiton taistelemalla vastakkain. Voittajaksi päivätehtävässä selviytyi Anna. Tehtävän lopuksi kaikki osallistuivat vielä kaikki vs. kaikki "loppuverryttelyyn".

Agenttikoulutus ja viikkotehtävä jatkunee vielä torstaihin asti.

Viikkotehtävän kuvaus BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.