Anna sai salatehtävän - päivitetty 15.10.2008, 20:21

Viikkotehtävä, jonka aiheena on kolhoosi, on jatkunut BB-talossa entiseen malliin. Tehtävään on tullut kuitenkin käänne, kun Big Brother määräsi yhden asukkaan suorittamaan salatehtävää.

Salatehtävän sai Anna, joka kuuli tehtävästä päiväkirjahuoneessa. Hänen tehtävänsä on sabotoida viikkotehtävää niin, ettei kukaan huomaa sitä tai salatehtävä epäonnistuu. Annan täytyy muun muassa onnistua rikkomaan mahdollisimman monta linjastolta tulevaa kananmunaa ilman muiden epäilyksiä.

Anna ryhtyi tehtäväänsä hyvällä asenteella, eikä kikoista tuntunut olevan puutetta. Viikkotehtävän sabotoimiseksi Anna rikkoi kananmunia siirtäessään niitä kennoihin ja jatkoi rikkomisoperaatiota varastohuoneessa, jonne kerätyt munat toimitettiin. Lisäksi Anna kuljetti munakennoja vaatteissansa ja rikkoi niitä muilta piilossa makuuhuoneessa. Apunaan rikkomisessa Anna käytti mm. saksia.

Salatehtävä ei kestänyt kuin muutamia tunteja, sillä Anna kutsuttiin illan tunteina päiväkirjahuoneeseen. BB tulkitsi tehtävän onnistuneeksi, sillä Anna ei paljastunut ja sai rikottua huomattavan määrän munia. Anna palkittiin mm. suklaalla, Coca-Colalla ja musiikilla pk-huoneessa. Palkitsemisensa jälkeen viikkotehtävä jatkuu normaalisti, eikä munia saanut enää rikkoutua.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävän kuvaus
Anna sai salatehtävän!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.