Jari-Matti, Marianne, Tero ja Tuuli häätöäänestykseen - päivitetty 15.10.2008, 23:40

Tänään julkistettiin keskiviikkoiseen tapaan häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Nimeämistulosten kuuleminen sujui harvinaisen hauskoissa tunnelmissa, sillä juuri kenenkään asukkaan pokka ei pysynyt tuloksia julkistaessa.

Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla Jari-Matti, Marianne, Tero ja Tuuli. Nimeämisissä koskemattomuudesta nauttivat uudet asukkaat Anna ja Kaisa-Reeta sekä kolhoosin johtaja Johan. Heitä ei saanut nimetä, mutta muita voi. Muuten nimeämiset suoritettiin normaalisti, eli nimettiin asukkaita, joiden eniten haluttiin poistuvan talosta.

Nimeämistulosten julkistus sujui poikkeuksellisen levottomissa tunnelmissa. Etukäteen osa asukkaista pelkäsi nimeämistulosten aiheuttavan kovan tunnereaktion, jossa kyyneleitä ei säästeltäisi. Tunnereaktio oli kuitenkin täysin toisenlainen, sillä lähes kaikki asukkaat repeilivät nauruun nimettyjen asukkaiden nimien kuuluessa kaiuttimista.

Syynä naurunremakoihin, oli Anniinan päästämät pierut BB:n julkistaesssa nimetyt. Anniinalla oli ollut vatsa sekaisin koko illan ja se purkautui huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Jälkeenpäin Anniinaa alkoi hävettää aiheuttamansa tilanne. Toki naurukohtauksiin saattoi vaikuttaa myös asukkaiden väsymys, jonka käynnissä oleva viikkotehtävä on aiheuttanut.

Kenties koskaan Suomen BB:n historiassa ei yhtä hauskoissa tunnelmissa ole kuultu häätöäänestykseen joutuvien nimiä. Kaikki häätöäänestykseen joutuneet ottivat rennosti äänestykseen joutumisensa - ehkä juuri naurukohtauksista johtuen. Vähän myöhemmin tilanne tasaantui, mutta rento tunnelma talossa jatkui. Eniten naama vakavana oli yllättäen häätöäänestyksen välttänyt Cheryll.

Kuka häätöuhan alla olevasta nelikosta häädetään, selviää jälleen ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Tulevan sunnuntain lähetykseen on myös luvattu jotain Suomen BB:ssä ennennäkemätöntä, jota ei ole kuitenkaan vielä paljastettu.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.