Anniina lääkärihoitoon varmuuden vuoksi - päivitetty 28.10.2008, 00:12

Anniina toimitettiin maanantai-iltana hieman ennen kello 22:a lääkärihoitoon varmuuden vuoksi. Tamperelainen oli kärsinyt huimauskohtauksesta maanantaina aamupäivästä. Anniina palasi BB-taloon hieman ennen puolta yötä.

Huimauskohtaus iski Anniinaan herätyksen jälkeen, kun nainen oli vetänyt aamutreenin kuntosalilla ja syönyt sen jälkeen aamupalan. Anniinan sydän rupesi yht'äkkiä tykyttämään voimakkaasti ja häntä tuli auttamaan mm. Tuuli.

Pian tämän jälkeen Anniina kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Hoitaja kävi tutkimassa Anniinan ja hänen tilansa todettiin vakaaksi. Iltapäivällä asukkaiden saadessa viikkotehtävän, Anniinalta kuitenkin kiellettiin siihen osallistuminen varmuuden vuoksi. Samalla hänen käskettiin levätä, eikä hän saanut osallistua muihinkaan talon päivittäisiin toimiin, kuten ruoanlaittoon.

Hieman ennen kello 22:a Anniina toimitettiin vielä lääkäritarkastukseen varmuuden vuoksi. Mitään välitöntä vaaraa Anniinalla ei ole, mutta ilmeisesti BB ei halua ottaa enää mitään riskejä Harrin verenmyrkytyksen jälkeen.

Sääntöjen mukaan asukkailla on 12 tuntia aikaa käydä talosta tarvittaessa lääkärin hoidossa. Aikaraja ei kuitenkaan mennyt edes lähelle, kun Anniina jo palasi BB-taloon. Hänen paluunsa tapahtui noin kymmenen minuuttia ennen vuorokauden vaihtumista maanantaista tiistaihin. Anniinan mukaan kaikki on hyvin, mutta hän ei edelleenkään voi osallistua viikkotehtävään.

Ensimmäisinä Anniinan ottivat halauksin vastaan Johan ja Jari-Matti. Anniinan palatessa taloon asukkaat olivat menneet jo nukkumaan, mutta kaikki eivät olleet vielä saaneet unen päästä kiinni. Nopeasti paluunsa jälkeen Anniina suoritti iltatoimet ja meni itsekin nukkumaan. Ennen sänkyyn menoaan, Anniina sai vielä halauksen Cherylliltä, sen sijaan Anna, Tero ja Tuuli nukkuivat jo täyttä häkää.

Viikkotehtävässä vaaditaan vauhtia ja taitoa, Anniina ei voi osallistua

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.