Viikkotehtävässä vaaditaan vauhtia ja taitoa, Anniina ei voi osallistua

Seitsemän asukkaan voimin käynnistynyt kymmenes BB-viikko toi maanantaina tuttuun tapaan uuden viikkotehtävän. Tällä viikolla asukkaiden tehtävänä on selviytyä ajosuoritteista Segway-ajolaitteella.

Viikkotehtävä alkoi laitteeseen tutustumisella. BB-taloon oli saapunut kouluttaja, joka opasti asukkaita ajolaitteen käytössä. Asukkaat opettelivat perustoiminnot, eikä kirkumiselta etenkään naisasukkaiden kohdalla voinut välttyä. Myöhemmin asukkaat saivat lisäopastusta laitteen käyttöön vielä opasvideon avulla.

Asukkaiden tehtävänä on siis suorittaa ajolaitteella BB:n antamia tehtäväviä. Ajosuoritteissa asukkaiden osattava hallita kulkupeliä ja välttää virheitä. Mahdolliset virheet vähentävät mahdollisuutta onnistua viikkotehtävässä.

Anniina ei voi osallistua viikkotehtävään ollenkaan, sillä hän sai aamupäivällä huimauskohtauksen. Tämän vuoksi BB eväsi häneltä varmuuden vuoksi osallistumisen viikkotehtävään. Anniina kävi päiväkirjahuoneessa hoitajan tarkastuksessa, jossa hänen tilansa todettiin vakaaksi, eikä hänellä ole mitään hätää. BB kielsi Anniinaa osallistumaan myöskään muihin talon toimiin, hänen on keskityttävä nyt vain lepäilyyn. Päiväunikielto on myös purettu Anniinan osalta.

Asukkaat asettivat vedonlyöntiprosentiksi 99:n.

Viikkotehtävän kuvaus BB:n nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.