Asukasvaihto päätökseen, Johan palasi Suomeen

Suomen Big Brother -historian suurin käänne saatiin päätökseen lauantaina. Munya oli lähtenyt kohti Etelä-Afrikkaa perjantaina ja Johan palasi Suomeen lauantaina.

Munyan lähdön jälkeen talossa vallitsi hiljainen ja väsynyt tunnelma. Viikon tiivis ohjelma ja päiväunikielto vei asukkaista mehut ja perjantai-ilta meni pitkälti valojen sammumista ja nukkumislupaa odotellessa. Odottava tunnelma jatkui myös lauantaina, vaikka ilmassa oli hieman riidanpoikastakin.

Rauhallinen rytmi katkesi lauantaina puolen päivän aikoihin, kun Johan astui takaisin Suomen BB-taloon. Asukkaat olivat täysin yllättyneitä, kun tamperelainen kotiutui Etelä-Afrikan reissultaan. Johan otettiin ilolla vastaan ja heti alkoi kova kysely, mitä hänelle oli matkan aikana tapahtunut.

Heti tuoreeltaan Johan ei osannut omin päin kertoa kokemuksistaan, vaan hän pyysi muita esittämään kysymyksiä ja kertomaan sitä kautta. Tietysti Johan halusi kuulla kuulumisia myös Suomesta, miten esimerkiksi aika oli kulunut zimbabwelaisen Munyan kanssa.

Tervetuliaisiksi Johan sai päiväkirjahuoneesta kakun, jonka päälle oli koristeluksi tehty Afrikan Big Brotherin logo. Iltapäivä jatkui kuulumisten kysymisen, kakunsyönnin ja kahvinjuonnin merkeissä rennoissa tunnelmissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.