Kaisa-Reeta häädettiin yhdeksäntenä

Yhdeksännen viikon sunnuntaina häätöäänestyksessä oli pitkän tauon jälkeen vain kaksi asukasta. Yllättävän tasaisen äänestyksen jälkeen BB-talosta joutui poistumaan Kaisa-Reeta.

Häätöäänestystilanne ei ollutkaan murskajaiset Cheryllin hyväksi, vaikka moni niin luuli. Heti alkuunsa ero oli vain muutamia prosenttiyksikköjä ja vaikka jossain vaiheessa Cheryll otti kaulaa Kaisa-Reetaan, kavensi Kaisa-Reeta eron nopeasti.

Lopulta kiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan Kaisa-Reeta joutui häädetyksi ja Cheryll sai jäädä taloon 6,44 %:n erolla. Cheryll oli Kaisa-Reetan edellä myös plus-äänissä. Kokonaisäänissä Cheryll jäi plussalle 6,25 % ja Kaisa-Reeta meni miinukselle 0,19 %.

Häätöhaastattelussa Kaisa-Reeta ei harmitellut kohtaloaan, hän totesi vain, että hänestä ei pidetty omana itsenään ja siinä se. Kaiken kaikkiaan Kaisa-Reeta otti tilanteen rauhallisesti ja positiivisin mielin. Talossa Cheryll oli onnellinen taloon jäämisestään, eikä monikaan jäänyt Kaisa-Reetaa kaipaamaan. Ainoastaan Anna otti tilanteen raskaammin, koska hän oli mielestään menettänyt henkilön, joka ymmärsi häntä.

Kaisa-Reetan häädön jälkeen taloon jäi seitsemän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Kaisa-Reeta häädettiin yhdeksäntenä!
Näistä Kaisa-Reeta muistetaan
Kaisa-Reeta Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.