Marko valehäädettiin yläkerran makuuhuoneeseen

Tämän vuoden Big Brotherin ensimmäinen suuri käänne, ensimmäisen viikon valehäätö toteutettiin sunnuntaina. Asukas valehäädettiin ensin studioon, josta hänelle annettiin tehtävä.

Big Brother oli valinnut asukkaan valehäädettäväksi ennen tämän viikon nimeämisiä, jotka osoittautuivat valenimeämisiksi. Keskiviikkoisilla nimeämisillä ei ollut mitään merkitystä, eikä tällä viikolla ollut häätöäänestystä. Valenimeämisten tuloksia ei myöskään kerrottu asukkaille. Talk Show -juontaja Vappu Pimiä väitti asukkaille, että kaikki asukkaat olisivat olleet häätöäänestyksessä, vaikka pisteiden perusteella sinne olisivat joutuneet Marko, Marianne ja Minna.

Valehäädetyksi joutui lopulta Marko. Hänen "häätönsä" oli shokki monelle asukkaalle ja kyyneleiltä ei vältytty. Markon poistuminen talosta ensimmäisenä sunnuntaina taisi olla aikamoinen yllätys. Todennäköisesti kaikkien oleminen "häätöäänestyksessä järkytti ja varmasti myös tällainen tilanne, josta ei ole ollut aiemmin, yllätti tunnereaktioiden muodossa.

Jos Marko ei ollut yllättynyt "häätötiedon" tullessa, tapahtui se viimeistään studiossa Vapun haastattelussa. Lyhyt haastattelu alkoi ensin tavalliseen tapaan kuin se olisi ollut tavallinen häätöhaastattelu. Tosin ystäviään hän ei päässyt tapaamaan ollenkaan, joten siinä saattoivat epäilykset jo herätä. Lopulta Vappu kertoi Markolle tehtävästä ja hän otti sen innokkaasti vastaan.

Markon tehtävänä on majoittua toistaiseksi BB-talon yläkerran makuuhuoneeseen. Hänellä on siellä mahdollisuus seurata talon elämää huoneen televisiosta ja hänelle mahdollisesti toimitetaan sinne ruokaa ja juomaa. Huoneessa on myös mahdollista käyttää wc:tä. Muut asukkaat eivät luonnollisesti tiedä, että Marko majailee yläkerran makuuhuoneessa. Kuitenkin pian häädön jälkeen asukkaat - ainakin Niko - ehtivät jo spekuloida Markon paluusta takaisin taloon.

Homman juju on se, että Marko ei saa jäädä kiinni siitä, että hän on takaisin talossa. Marko voi liikkua myös muualla talossa vapaasti - omalla vastuulla tietysti. Jos Marko onnistuu tehtävässä, hän saa koskemattomuuden ensi viikon nimeämisiin, eli häntä ei voi nimetä. Jos Marko epäonnistuu ja jää kiinni talossa olostaan, BB nimeää hänet automaattisesti ensi viikon häätöäänestykseen.

Markon salainen tehtävä päättyy sitten, kun BB siitä ilmoittaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.