Henna ja Tero häätöäänestykseen - päivitetty 12.11.2008, 23:14

Uusi häätöäänestys käynnistyi jälleen keskiviikkona ja tällä kertaa sinne joutui vain kaksi asukasta. Häätöuhan alla tällä viikolla ovat uusin asukas Henna ja alkuperäisasukas Tero.

Vaikuttaisi siltä, että tämän viikon häätöäänestyksestä tulee todella selvä. Hennalla ei vaikuttaisi olevan juurikaan mahdollisuuksia Teroa vastaan. Henna sai katsojien keskuudessa varsin negatiivisen vastaanoton, eikä BB-talon asukkaatkaan vaikuttaneet kovin tyytyväisiltä neitokaiseen. Terolla tuntuu olevan vahva kannatus etenkin ulkomaailmassa. Lisäksi Tero kuuluu BB-talon alkuperäisasukkaisiin, joka ei ainakaan heikennä hänen asemaansa.

Nimeämistulosten kuuleminen oli varsin rauhallinen tilanne. Asukkaat olivat väsyneitä yöllä olleiden vartiovuorojen takia, joten kovin energisiä he eivät olleet löhötessään sohvalla. Kun Hennan ja Teron nimet kuuluivat kaiuttimista, Henna sanoi arvanneensa olevansa häätöäänestyksensä, kun taas Tero otti tiedon vastaan tuttuun rauhalliseen tyyliinsä.

Kovin paljon nimeämisten tuloksista ei jälkeenpäin enää keskusteltu. Asukkaat jatkoivatkin hyvin pian viikkotehtävään liittyviä askareitaan. Tero tuntui olevan aika varmana, ettei ole lähdössä tulevana sunnuntaina ja todennäköisesti hän onkin oikeassa. Vain kahden asukkaan oleminen häätöäänestyksessä varmisti ainakin sen, ettei tällä viikolla tulla näkemään tuplahäätöä.

Kahdestoista asukas häädetään BB-talosta jälleen ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.