Henna on 12. häädetty

Talon uusimmasta asukkaasta, Hennasta, tuli BB-talon 12. häädetty asukas. Alkuperäisasukkaisiin kuuluva Tero selvisi häätöäänestyksestä selvällä erolla.

Häätöäänestys oli erittäin selvä. Hennan ja Teron välinen ero oli 44,74 prosenttiyksikköä. Henna meni miinukselle 27,99 % ja Tero jäi plussalle 16,75 %. Tulos oli kaikkien ennusteiden mukainen.

Tulos ei yllättänyt myöskään häädettyä Hennaa. Eikä häntä juurikaan jääty muistelemaan, vaan pian häätöoven sulkeuduttua talossa ryhdyttiin pohtimaan Talk Show'ssa kysyttyä. Henna ehti olla talossa vain noin puolitoista viikkoa. Henna oli talon uusin asukas.

Häätöhaastattelussa keskityttiin Hennan julkkismiehiin ja hänen kauneusleikkauksiin. Häätö ei aiheuttanut Hennallekaan mitään tunteenpurkauksia ja hän otti tilanteen aika rauhallisesti.

Taloon jääneiden seitsemän asukkaan keskuudessa alkoi myös spekulaatio ensi viikon häädettävien määrästä Tuulin toimesta. Asukkaat eivät vielä tiedä, että kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja kolme heistä häädetään ensi sunnuntaina.

Talk Show'ssa paljastettiin häätöäänestyksen yllätyskäänne!

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Henna häädettiin kahdentenatoista!
Näistä Henna muistetaan
Henna Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.