Jari-Matti häädettiin kymmenentenä

Kymmenes häätöäänestys sujui vaihtelevissa merkeissä ja lopulta BB-talosta häädetyksi joutui Jari-Matti. Äänestystuloksen myötä taloon jäi vain kaksi miestä neljän naisen kanssa.

Äänestystilanne vaihteli niin, että aluksi talosta oli lähdössä Anna, sitten Cheryll, sitten Anna ja jälleen Cheryll. Vielä tapahtui käänne, jossa Jari-Matin kurssi alkoi mennä alamäkeä ja viimeisen puolituntisen aikana Jari-Matti putosi niin paljon miinukselle että joutui häädetyksi. Johan oli ainoa häätöuhan alla olleista, joka ei ollut missään vaiheessa lähdössä.

Jari-Matin tilanteen rajuun heikkenemiseen johtui hyvin pitkälti hänen suorassa Talk Show'ssa annetuista kommenteista koskien Teroa. Juontaja Vappu Pimiä kysyi taloyhteydessä, miksi oli perjantaisissa oktoberfesteissä sanonut Teroa psykopaatiksi. Jari-Matin mielipide ja sekava vastaus Vapun kysymykseen varmasti vaikutti äänestäjiin negatiivisesti.

Lopputuloksissa Cheryll keräsi eniten plussia, Anna toiseksi eniten, Jari-Matti kolmanneksi eniten ja Johan vähiten. Plus- ja miinusäänien erotuksessa Jari-Matti painui miinukselle 6,98 % Cheryllin tullessa toiseksi -3,67 %:lla. Myös Anna painui miinukselle 2,67 %, kun taas Johan jäi ainoana plussalle 0,55 %.

Tuloksen ratkettua talon miehet olivat pettyneitä Jari-Matin häätöön. Syykin oli yksinkertainen, taloon jäi vain kaksi miestä neljää naista vastaan. Tero oli harmissaan, että mies häädettiin ja hän yhdisti Jari-Matin putoamisen "läyhäämiseen" oktoberfesteissä. Johan puolestaan oli itku kurkussa kylpyhuoneessa.

Molemmat häädöstä selvinneet naiset olivat tietenkin tyytyväisiä talossa pysymiseen. Cheryll oli aivan varma omasta mielestään, että hän oli lähdössä tänään talosta. Cheryll selvisi nyt jo viidennestä häätöäänestyksestä.

Taloon jäi siis kaksi miestä ja neljä naista. Talon dynamiikkaan on kuitenkin luvassa muutoksia, sillä Talk Show'n lopussa kerrottiin, että tiistain BB Extrassa taloon astelee uusia asukkaita.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jari-Matti häädettiin kymmenentenä!
Näistä Jari-Matti muistetaan
Jari-Matti Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.