Viikkotehtävä: Asukkaista salaisia agentteja - päivitetty 03.11.2008, 18:55

Agenttimeininki valtaa Big Brother -talon tällä viikolla, kun viikkotehtävän aiheena on salaiset agentit. Tehtävän aikana asukkaat joutuvat fyysisesti ja älyllisesti koville.

Asukkaat joutuvat käymään BB:n agenttikoulutuksen, joka sisältää fyysisesti ja älyllisesti vaativia testejä. Tavoitteena on tehdä asukkaista kansainvälisen tason agentteja.

Talon naiset epäilivät, että miehet eivät usko heidän menestyvän tässä tehtävässä. Asukkaat olivat sopineet vedonlyöntiprosentiksi 99:n, mutta naiset miettivät sanovatko miehet päiväkirjahuoneessa BB:lle prosentiksi 25:n. Johan kuitenkin ilmoitti oikean prosentin, eli 99:n, kun hänet kutsuttiin pk-huoneeseen.

Usko on ilmeisesti kova tehtävän läpimenoon prosentista päätellen. Valittuun vedonlyöntiprosenttiin vaikutti suuresti myös se, että viikkotehtävän onnistuessa, viikkobudjetti jää nykyisellä asukasmäärällä kohtuullisen pieneksi. Anna uskoi, että häneltä kyllä onnistuisi älylliset testit, mutta fyysisissä testeissä voisi olla vaikeuksia.

Viikkotehtävä käynnistyi älyllisellä päivätehtävällä, jossa testattiin asukkaiden yleistietoa. BB esitti asukkaille 15 kysymystä, joihin asukkaiden piti vastata kirjallisesti lyhyellä vastausajalla. Etenkin Anniinalla ja Tuulilla vastaukset tuntuivat olevan hakusessa ja erityisesti termi "tiedustelupalvelu" oli uppo-outo. Lähinnä naiskaksikolle termistä tuli mieleen numerotiedustelut ja yleinen hätänumero. Parhaiten testissä menestyivät kaiketi Johan ja Tero. Testin tuloksia ei ole julkaistu.

Päivätehtävän jälkeen asukkaat alkoivat spekuloida tietovisan vastauksilla. Viikkotehtävä jatkuu uusia agenttihaasteita odotellessa.

Yleistieto-päivätehtävän tulokset:

Cheryll: 6 oikein/15 kysymyksestä
Anna: 9/15
Tero: 9/15
Anniina: 6/15
Johan: 9/15
Tuuli: 6/15

Asukkaiden vastaukset kysymyksiin löytyy BB-nettisivujen uutisesta. Kysymysten oikeat vastaukset löytyvät päivätehtävän tehtäväkuvauksesta alla olevasta linkistä.

Katso tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Salaiset agentit
Päivätehtävä: Yleistieto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.