Kausi pakettiin arviointisarjassa

Sivustomme BB-Toimitus teki Big Brother -kauden päätteeksi artikkelisarjan, jossa arvioitiin kulunut kausi kolmessa eri osassa. Artikkelisarjassa on arvioitu talon tapahtumat, asukkaat ja tuotannon taso TV-lähetyksissä ja Live-palveluissa.

Julkaisimme kaksi ensimmäistä osaa jo joulukuun alkupuolella. Ensimmäisessä osassa kävimme talon tapahtumia läpi lähinnä tuotannon kannalta. Toisessa osassa arvioimme talon jokaisen asukkaan yksitellen. Kolmannessa ja viimeisessä osassa arvioimme kauden TV-tuotannon ja Live-palveluiden tason.

Artikkelisarjan arviomme ovat puhtaasti Toimituksemme näkemyksiä ja niistä saa olla eri mieltä. Palautetta artikkeleistamme ja muutenkin sivustostamme voi antaa Artikkelien ja/tai Uutisten yhteydessä olevien kommenttilomakkeiden kautta. Toimitukseen voi ottaa yhteyttä myös yksityisesti sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Ylläpitoon saa yhteyden Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Äänestysosiossamme on käynnissä kolme äänestystä. Voit kertoa mielipiteesi, ansaitsiko Anniina mielestäsi voiton tämän vuoden BB:ssä sekä äänestää suokkiasi talon mies- ja naisasukkaista. Äänestykset ovat käynnissä ensi vuoden alkupäiville saakka.

Tässä alkaa olla tämän vuoden BB-asiat käsiteltyinä. Tämän vuoden BB-voittaja on siis Anniina, onnittelut vielä hänelle! Kiitos myös kaikille sivuston käyttäjille.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Lue BB-Toimituksen arvioinnit kuluneesta kaudesta 2008:
Neljäs kausi saatiin päätökseen
Asukkaat arvioitavina
Tuotannon taso TV-lähetyksissä ja Live-palveluissa

Anna äänesi kuulua kautta 2008 koskevissa äänestyksissä!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.