Marianne häädettiin kahdeksantena

Asukasvaihtokäänteen sisältäneeseen sunnuntai-iltaan kuului myös häätö. Neljästä häätöuhan alla olleesta asukkaasta BB-talon joutui lopulta jättämään Marianne.

Asukkaat olivat aivan täpinöissään uudesta asukkaasta, asukasvaihdon kautta Etelä-Afrikasta Suomeen tulleesta Munyasta. Vakavoitumisen hetki tuli, kun Vappu Pimiä kertoi häätöäänestyksen päättyneen. Tämän jälkeen Vappu ilmoitti, että kahdeksantena BB-talosta häädetään Marianne.

Heti tulokseen kuultuaan Marianne huudahti arvanneensa tuloksen. Iloisella mielellä ollut helsinkiläinen halasi asuinkumppaneitaan ja huolehti erityisesti, etteivät Cheryll ja Anniina huolehtisi hänestä turhaan. Marianne halasi viimeisenä vasta taloon tullutta Munyaa ja Munya toivoi, että he pystyisivät tapaamaan myöhemmin, nyt kun aika jäi sattuneesta syystä lyhyeksi.

Kun häädön aika tuli, Marianne häädettiin kunniakujassa häätöovesta ulos. Suu hymyssä nainen poistui kamerakäytävään ja sitä kautta studioon. Studiossa Vapun tentissä ei Marianne kertonut olevansa kovinkaan pettynyt, vaikka olisi kyllä halunnut jäädä taloon Munyan takia. Monia askarruttaviin kysymyksiin kanssakäymisestä Teron ja Johanin kanssa saatiin vastauksia niin, että Teron kanssa oli harrastettu seksiä "vähän" ja Johanin kanssa "saatto olla", että käsi kävi sängyssä.

Huomionhakuisuutta heikkoutenaan pitävä Marianne vei haastattelun loppuun tyylillä, eikä studiosta poistuminenkaan jäänyt huomaamatta. Marianne nimittäin kompastui haastattelulavan korokkeeseen ja hän kävi polvillaan ennen ehtimistään autoon.

Kahdeksantena häädetyn Mariannen ja asukasvaihdosta taloon tulleen Munyan jälkeen BB-talossa on edelleen kahdeksan asukasta. Johan palaa Suomen BB-talon vahvuuteen takaisin noin viikon kuluttua.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Marianne häädettiin kahdeksantena!
Näistä Marianne muistetaan
Marianne Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.