Marko, Risto ja Minna ensimmäiseen häätöäänestykseen - päivitetty 03.09.2008, 23:13

Kolme asukasta joutui tämän vuoden Big Brotherin ensimmäiseen häätöäänestykseen. Peräti kaksi asukasta joutuu poistumaan talosta ensi sunnuntaina, kun tuplahäätö toteutetaan ensimmäistä kertaa Suomen BB:ssä.

Tällä viikolla nimeämiset olivat oikeat ja asukkaat nimesivät toisiaan häätöäänestykseen. Ainoastaan Markoa ei saanut nimetä, sillä BB oli jo nimennyt hänet automaattisesti häätöäänestykseen luovutettuaan sunnuntaina saamansa salatehtävän. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat lisäksi Risto ja Minna.

Koviten nimeämisuutisiin reagoi Minna, joka purskahti itkuun. Muut asukkaat lohduttivat parhaansa mukaan, mukaan lukien muut häätöuhan alla olevat. Kaikkien lohtu ei kuitenkaan Minnalle kelvannut, sillä hän valitti Nikolle, että häntä häiritsi se, että joku tuli lohduttamaan häntä, vaikkei sitä oikeasti Minnan mielestä tarkoittanut.

Nimettyjen ulkopuolella uutisten kuuleminen purkautui myös joillakin. Mia oli jo ihan rikki aiemmin käydyn savusukellus-tehtävän keskeyttämisen takia ja itku purkautui nimeämisuutiset kuultuaan. Myös monille muille uutisten kuuleminen oli raskasta ja joitakin yllätti myös Markon oleminen nimettynä. Luultavasti asukkaille oli kerrottu, että häntä ei voi tällä viikolla nimetä.

Kauden ensimmäinen häätöäänestys on käynnistynyt ja se päättyy ensi sunnuntain Talk Show'ssa. Poikkeuksellisesti sunnuntaina talosta häädetään kaksi asukasta, kun tuplahäätö toteutetaan.

Katso lisää sivustoltamme:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Sunnuntaina tuplahäätö!

Subin BB-nettisivut:
Nimeämisperustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.