Netti-tv:n ja kaapeli-tv:n 24/7:t avautuivat myyntiin

Big Brotherin live-palveluiden myynti käynnistyi toden teolla maanantaina 18. elokuuta. Tällöin myyntiin tuli BB 24/7 MTV Median Netti-tv:hen ja useiden kaapeliyhtiöiden jakeluun.

Netti-tv on ennakkomyynnissä 25.8.2008 saakka erikoishintaan 29,90 € koko kaudelta. Tämän jälkeen palvelun hinta nousee 34,90 €:oon koko kaudelta. Vielä ei lyhyempiä katselujaksoja ole myynnissä, mutta ne tulevat myyntiin kauden alettua.

Tuttuun tapaan Netti-tv sisältää kuusi kameraa, joita käyttäjä voi vaihtaa mielensä mukaan. Lisäksi palveluun kuuluu klippigalleria, johon tuotanto kerää tapahtumia viikon varrelta, jolloin niihin voi palata myöhemminkin. Näyttäisi myös siltä, että Big Brotherin kuvasuhde vaihtuu tälle kaudelle. Aikaisemmin BB:tä on esitetty kuvasuhteella 4:3, mutta ainakin Netti-tv -ikkunan koon ja kameroiden pikkukuvien perusteella voi sanoa, että syksyn BB nähdään kuvasuhteella 16:9, eli laajakuvana.

Kaapelissa osa operaattoreista aloitti BB 24/7:n myynnin jo viime viikolla. Tällä viikolla loputkin operaattorit alkavat jakamaan BB-kanavaa asiakkailleen. Palvelu on pääsääntöisesti maksullinen myös kaapeliverkon asiakkaille. Koko kausi maksaa 29,90 €, eikä lyhyempiä katselujaksoja tiettävästi ole tulossa myyntiin.

Operaattoreiden välillä on kuitenkin jonkin verran eroa, miten palvelua myydään. Kaikilla operaattoreilla kanavaa myydään yksittäin hintaan 29,90 €, mutta osalla operaattoreista sen saa MTV3 Kanavapaketin kylkiäisenä, jos tilaa MTV3 Kanavapaketin 6 tai 12 kuukaudeksi. Muutamat operaattorit tarjoavat myös jotain muuta kanavapakettia BB:n yhteydessä. Kampanjat koskevat vain uusia tilauksia. Tarkista oman operaattorin tilanne sen asiakaspalvelusta.

Sekä Netti-tv:n että kaapelin 24/7-palvelut avautuvat tiistai-iltana 26.8.2008 vain hetkeä ennen kuin uudet asukkaat astuvat BB-taloon. Kaapelissa pystyy seuraamaan vain yhtä kuvavirtaa BB-talosta, eikä kuvakulmiin voi vaikuttaa. Kaapelin etu Netti-tv:hen nähden on kuitenkin parempi kuvanlaatu ja sen toimintavarmuus on Netti-tv:tä parempi (ei katkoksia).

Katso lisätiedot Netti-tv:stä ja kaapelioperaattoreista Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.