Talon koko tulee kasvamaan - päivitetty 17.04.2008, 14:05

Big Brotherin pääohjaaja Kim Sainio vieraili torstaina 10. huhtikuuta radiokanava NRJ:n aamulähetyksessä, jossa keskusteltiin alkavasta BB-hausta ja tulevasta kaudesta yleensäkin. Jo aiemmin ilmi tulleita asioita tarkennettiin ja tuotiin uusia asioita julkisuuteen.

Kiinnostavin asia, mikä haastattelussa tuli ilmi, oli BB-taloa koskeva informaatio. Sainion mukaan talo muuttuu huikealla tavalla ja tilaa siihen tulee lisää aikaisempaan verrattuna. "Siitä tulee uusi talo", totesi Sainio NRJ:n haastattelussa, joka voisi viitata siihen, että talo pysyy entisellä paikallaan Espoossa. Joissain yhteyksissä on veikkailtu, että talo siirtyy uuteen paikkaan, kenties jopa ulkomaille (Tallinnaa on ainakin väläytelty fanien keskuudessa).

Kauden aikana tulevia mielenkiintoisia käänteitä - twistejä - ei ole Sainion mukaan vielä päätetty. Sainio kuitenkin lupaa, että tuotantoryhmän reagointinopeus kasvaa tulevalla kaudella talon tapahtumissa ja monenlaisia käänteitä on jälleen luvassa.

Hakuprosessista Sainio painotti jälleen kerran hakijoiden aitoutta. Hän totesi tosin, että, jos henkilö on aidosti feikki, kannttaa myös hakea. Ihannemäärä hakukiertueelta olisi Sainion mielestä, jos jokaiselta paikkakunnalta löytyisi noin 20 potentiaalista taloon menijää.

NRJ:n haastattelun jälkeen Sainio lähti hakukiertueelle tapaamaan taloon halukkaita. Kun ensimmäinen paikkakunta, Helsinki, oli koettu, totesivat Sainio ja tuottaja Mikko Räisänen, että saldo Helsingistä oli hyvä. Eri lähteistä saatujen tietojen mukaan perjantaina Helsingin hakutilaisuudessa kävi satakunta hakijaa ja lauantaina hieman tuota enemmän, joten kaikkiaan Helsingissä hakijoita oli noin 200. Hakijat tuntuvat olevan liikkeellä tutuilla argumenteilla, eli henkilö on hauska ja hän haluaa uusia kokemuksia. Toivottavasti myös erilaisia henkilöitä on liikekannalla BB:n suhteen.

Big Brotherin hakukiertue jatkuu tällä viikolla Oulussa ja Rovaniemella, ensi viikolla on vuorossa vielä Jyväskylä, Tampere ja Turku. Videohaku Subjectissa jatkuu aina juhannukseen saakka.

Katso myös:
Hakukiertue käynnistyi (11.4.2008)
BB-haun lisäohjeet BB:n virallisilta nettisivuilta
Kuuntele Kim Sainion haastattelu NRJ:n nettiradioarkistosta (MP3)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.