Äänestysosio avattu

Kotisivujeni BB-sivustolle on nyt avattu samanlainen äänestysosio kuin F1-sivuillekin. BB-äänestysosiossa käsitellään luonnollisesti BB:hen liittyviä aiheita ja kysellään niistä mielipiteitä.

Äänestysosioon pääsee sivun yläreunan "Äänestykset"-linkistä. Ensimmäisenä äänestettävänä aiheena on käynnissä oleva BB:n hakuprosessi, millainen se pitäisi olla. Äänestyksessä on valittavana yksi kolmesta vaihtoehdosta.

Alkuvaiheessa äänestysosioon vaihtuu kysymys noin kuukauden välein. BB:n alun lähestyessä elokuun alussa, kysymyksiä julkaistaan useammin ja kysymyksiä saattaa olla yhtä aikaa auki useampi kuin yksi. Aina, kun äänestysaika päättyy, menee kysymys arkistoon, jossa voi tarkastella vanhojen äänestysten tuloksia, mutta niihin ei voi enää vastata.

Jokaiseen kysymykseen pystyy vastaamaan kerran jokaista IP-osoitetta kohden. Toisin sanoen, yhdeltä koneelta pystyy vastaamaan samaan kysymykseen pääsääntöisesti vain kerran.

BB-sivujen äänestysosio

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.