Kaksi uutta miesasukasta tänään taloon! - päivitetty 04.11.2008, 16:38

Big Brother -talo saa tänään tiistaina kaksi uutta miesasukasta. Miehet astuvat taloon illalla suorassa BB Extra -lähetyksessä.

Mitään muuta ennakkotietoa asukkaista ei ole kuin, että heitä astuu taloon kaksi ja he ovat miehiä. Millaisia he ovat miehiään, selviää tiistain suorassa BB Extra -lähetyksessä, jolloin miehet astuvat taloon. Illan aikana BB-nettisivuille tulee myös miesten videohaastattelut ennen taloon astumista.

Uusien asukkaiden vuoksi nimeämiset järjestetään vasta illalla ja myös uudet asukkaat saavat ottaa näihin osaa. Tällä kertaa uudet asukkaat eivät kuitenkaan ole koskemattomia, eli myös heitä saa nimetä. On mielenkiintoista nähdä, tajuavatko nyt talossa olevat asukkaat nimetä uusia, etenkin, kun he ovat luultavasti sekaisin uudesta käänteestä.

BB-talo kärsii tällä hetkellä miesalivoimasta, sillä talossa on tällä hetkellä neljä naista ja vain kaksi miestä. Illalla siis tilanne tasoittuu sukupuolijakauman osalta. Mutta miten asukkaat ottavat uudet tulokkaat vastaan, se selviää seuraamalla Extraa, 24/7:aa ja BB-nettisivuja.

BB Extra Subilla tiistaina klo 19.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.