Aso, Terttu ja Esa A. ensimmäiseen häätöäänestykseen - päivitetty 03.09.2009, 21:51

Ensimmäiset nimeämiset pidettiin BB-talossa tänään ja niiden tulokset julkistettiin jo samana päivänä. Nimeämisten perusteella ensimmäiseen häätöäänestykseen joutuivat Aso, Terttu ja Esa A.

Asukkaita pääsivät nimeämään vain paratiisin asukkaat. BB-talon päällikkö Dana nautti koskemattomuudesta voitettuaan päällikkökilpailun iltapäivällä. Ensimmäisessä äänestyksessä nähdään kolme asukasta, Aso, Terttu ja Esa A.

Tulosten tultua julki, koko talo meni hiljaiseksi. Vanhin asukas Terttu ei ottanut yllätyksenä omaa nimettynä oloaan, mutta yllättyi Esa A:n jouduttua nimetyksi. Esa A. otti oman tilanteensa tutun rauhallisena ja Asokaan ei tuntunut yllättyneen nimeämisten tuloksista.

Heti tulosten julkistuksen jälkeen käynnistyi ensimmäinen häätöäänestys. Äänestys päättyy sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä, jonka lopussa häädetään ensimmäinen asukas tämän vuoden BB:stä. Katsojaäänestyksessä käytetään edelleen plus-miinus -äänestystä, eli plussa lähetetään sille, jonka haluaa pysyvän talossa ja miinus sille, jonka haluaa lähtevän. Plussien ja miinusten erotus ratkaisee lähtijän.

Katso myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.