Terttu häädettiin ensimmäisenä - päivitetty 07.09.2009, 16:28

Suomen Big Brotherin viidennen tuotantokauden ensimmäinen häätö tapahtui sunnuntaina. Ensimmäisessä Talk Show’ssa häädettiin taloon ensimmäisenä tullut asukas, Terttu.

Suomen BB-historian vanhin asukas, 61-vuotias Terttu joutui poistumaan BB-talosta ensimmäisenä hävittyään ensimmäisessä häätöäänestyksessä Asolle ja Esa A:lle. Tiukimman taiston Terttu kävi Ason kanssa, jolle joensuulainen Terttu hävisi noin kolmella prosenttiyksiköllä. Esa A. oli koko Talk Show’n ajan ”kuivilla”, eikä ollut missään vaiheessa putoamassa talossa. Ason ja Tertun välillä asetelmat sen sijaan vaihtelivat illan aikana.

Terttu ei ollut yllättynyt putoamisestaan. Hän uskoi, että ihmiset halusivat mieluummin nuoria ihmisiä juhlimassa kuin häntä. Terttu piti tiukasti kiinni sanomisistaan ja tekemisistään talossa. Terttu ei edelleenkään ollut myöntämässä sääntörikkeitään, joista hänet nimenneet asukkaat nimesivät hänet nimeämisperusteluissaan. Toisella viikolla vain paratiisin asukkaat saivat nimetä kaikkia talon asukkaita.

Taloon jääneistä asukkaista yllättynein Tertun putoamisesta oli Nino, joka ei olisi ikinä uskonut Tertun vielä putoavan. Raskaimmin Tertun häädön otti Dana, jolle Terttu oli tehnyt talossa ollessaan mm. esirukouksen Danan pyynnöstä. Terttu muistikin Danaa taloon esitetyssä jäähyväisvideossa. Myös Ragnarin Terttu mainitsi nimeltä videollaan.

Tertun häädön jälkeen taloon jäi 13 asukasta. Slummiin jäi vain kuusi asukasta, kun paratiisissa on yhä täydet seitsemän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Terttu häädettiin ensimmäisenä
Näistä Terttu muistetaan
Vappu tenttasi Terttua: Yrititkö tehdä käännytystyötä?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.